Over ons
Christelijke Gymnastiekvereniging Dindua biedt jong en oud verschillende mogelijkheden om aan sport te doen.
In de reguliere gymlessen die wij aanbieden op dinsdag en donderdag worden allerlei oefeningen uitgevoerd in de ringen, op de brug, evenwichtsbalk, minitrampoline enzovoorts. Ook is er ruimte voor spelletjes en bijvoorbeeld dansen. Wat erg leuk is, is dat we gebruik kunnen maken van onze opblaasbare tumblingbaan. Een geweldig alternatief voor de gewone lange mat. Jong en oud kan hieraan meedoen. De gym en turnlessen zijn er voor dames, meisjes en jongens.
Als extra lessen naast de reguliere gymlessen geven wij ook springlessen op de vrijdag. In deze springlessen wordt er alleen aandacht besteed aan springtoestellen zoals sprong, tumbling en verschillende trampolines. Als je meer aandacht wilt besteden aan deze onderdelen is dit de les voor jou!
Tenslotte bieden we naast de hierboven beschreven lessen ook conditietraining voor alle dames die hun conditie op peil willen houden, willen werken aan spieropbouw en houden van cardiotraining. Het uur recreatiegymmen op dinsdag of donderdag is dan echt iets voor jou!
Enthousiast geworden? Kom kijken!
Ben je na het lezen van ons aanbod enthousiast geworden? Kom dan gerust een keertje in de les kijken of meedoen. Je ziet dan namelijk gelijk wie er les geeft en of Dindua bij jou past! Je vindt ons in Sporthal Drenkwaard aan de Molendijk 21 b, 3214 VG ZUIDLAND