Over ons

Wij bieden jong en oud verschillende mogelijkheden om aan turnsport te doen.
Op dinsdag en donderdag worden in de gymlessen allerlei oefeningen uitgevoerd in de ringen, op de brug, evenwichtsbalk, minitrampoline enzovoorts. Natuurlijk is er ook ruimte voor spelletjes. Wij hebben een opblaasbare tumblingbaan en een airtrack. Deze zijn een geweldig alternatief voor de gewone lange mat. De gym- en turnlessen zijn er voor dames, meisjes en jongens.Naast de gewone gymlessen geven wij ook springles op de vrijdagavond. Tijdens deze les wordt er alleen aandacht besteed aan springtoestellen zoals sprong, tumbling en verschillende trampolines. Als je meer aandacht wilt besteden aan deze onderdelen is dit de les voor jou! Je kunt hieraan meedoen vanaf 10 jaar en de trainsters bepalen of je voldoende niveau hiervoor hebt.

Op donderdagavond bieden wij training voor alle dames van 55+ die hun conditie op peil willen houden, willen werken aan spierbehoud of gewoon houden van een lekker beweeg uur en gezelligheid.

Enthousiast geworden? Kom kijken!
Ben je na het lezen van ons aanbod enthousiast geworden? Kom dan gerust een keertje in de les kijken of meedoen. Je ziet dan namelijk gelijk wie er les geeft en of Dindua bij jou past! Stuur een mailtje naar info@cgvdindua.nl om je aan te melden voor een proefles.
Onze lessen worden gegeven in Sporthal Drenkwaard aan de Molendijk 21 b, 3214 VG ZUIDLAND.