C. G. V. Dindua 
 

 

Over Ons

Christelijke Gymnastiekvereniging Dindua biedt jong en oud verschillende mogelijkheden om aan sport te doen. In de reguliere gymlessen die wij aanbieden op dinsdag en donderdag worden allerlei oefeningen uitgevoerd in de ringen, op de brug, evenwichtsbalk, minitrampoline enzovoorts. Ook is er ruimte voor spelletjes en bijvoorbeeld dansen. Wat erg leuk is, is dat we gebruik kunnen maken van onze opblaasbare tumblingbaan en airtrack, Een geweldig alternatief voor de gewone lange mat. Jong en oud kan hieraan meedoen. De gym-turnlessen zijn er voor dames, heren, meisjes en jongens.
Als extra les naast de reguliere gymles geven wij ook springles op de vrijdag. In deze springles wordt er alleen aandacht besteed aan springtoestellen zoals sprong, tumbling en verschillende trampolines. Als je meer aandacht wilt besteden aan deze onderdelen is dit de les voor jou!
Tenslotte bieden we naast de hierboven beschreven lessen ook voor alle dames die hun conditie op peil willen houden, willen werken aan spieropbouw en houden van cardiotraining.
 Enthousiast geworden?
Ben je na het lezen van ons aanbod enthousiast geworden? Stuur dan een mailtje naar info@cgvdindua.nl om u aan te melden.


Laatste Nieuws

Wekelijkse wandeling 55+ groep

Meld je aan voor een proefles
Kijk ook eens op onze Facebook pagina

kijk ook eens op onze Instagram pagina
LocatieDe Drenkwaard  Molendijk 21 b         3214VG Zuidland


E-mailen
Map
Instagram