Welkom bij C.G.V. Dindua

Contributie

De contributie die door ieder lid van onze vereniging wordt betaald is afhankelijk van leeftijd dus lesuur, zoals hieronder is aangegegven. In de contributie is de bondscontributie ingebrepen. Hierin is ook een premie verwerkt voor de ongevallen verzekering die door de bond is afgesloten:

 

 Lessoort  Contributie (per kwartaal)
 Peuters en Kleuters + meisjes (vanaf 16.30 uur) € 34,50
 Jongens (17.00 uur) + meisjes/jongens (vanaf 18.00 uur) € 35,60
 Dames en Heren turnen + Dames recreatie (vanaf 19.00 uur) € 38,75
 Springgroep (18.00 - 19.30 uur) € 43,50

Jeugdfonds Sport & Cultuur voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen

Vanaf november 2018 komen alle kinderen tussen de 4 en 18 jaar die opgroeien in een gezin met een inkomen tot 130% van het sociaal minimum in aanmerking voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Op deze manier willen ze sporten mogelijk maken voor iedereen! Wilt u meer informatie hierover klik hier voor de brochure of ga zelf naar de website.

Incasso

De contributie wordt per kwartaal voldaan door middel van automatische incasso. Omstreeks 24 februari, 24 mei, 24 augustus en 24 november wordt de contributie geïncasseerd. 

Inschrijfgeld

Als je lid wilt worden van Dindua betaal je bij aanmelding eenmalig € 10,- inschrijfgeld. DIt wordt bij de eerste incasso van de contributie automatisch meegenomen, zoals ook op het inschrijfformulier is aangegeven.

 

NB. Alle prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Vraag onze ledenadministratie om de exacte bedragen bij twijfel of vragen.

Top